IME DOGODKA: 4th edition of EEN Brokerage Event at ICT Spring 2019

TERMIN: 21.-22. maj 2019

LOKACIJA: European Convention Center Luxembourg

OPIS: ICT Spring je dvodnevna tehnološka konferenca mednarodnega pomena, ki na enem mestu združuje profesionalce in predstavnike gospodarstva.

Letos se pričakuje preko 5.000 udeležencev iz več kot 72 držav, zastopanih bo nad 500 podjetij in številni priznani govorci bodo predstavili svoje poglede in izkušnje. Konferenca nudi priložnost pridobivanja novega znanja, seznanitvijo s t.i. FinTech industrijo in tudi področjem vesoljskih tehnologij.

Vzporedno bodo potekala dvostranska srečanja pod okriljem Enterprise Europe Network – The B2Fair, ki se od tovrstnih srečanj razlikuje predvsem po navezovanju na trgovske sejme. Posebna sklopa srečanj bosta s področja 1) FinTech industrije v sodelovanju z Luxembourg House of Fintech (LHoFT) in 2) mentoriranja zagonskih podjetij glede različnih tematik kot so faza hitre rasti, investicijskih priložnosti in podobno.

REGISTRACIJA: je možna preko prijavnega obrazca.

DODATNE INFORMACIJE: so na voljo na spletnih straneh konference ICT Spring 2019 in B2Fair, kjer so na voljo tudi podatki o višini vstopnine za posamezne dele dogodka (do 1. aprila 2019 veljajo nižje cene za dvostranska srečanja).