IME DOGODKA: #SIDOmatch19 – Brokerage event IoT, AI & Robotics

TERMIN: 10. in 11. april 2019

LOKACIJA: Lyon Convention Center, Francija

OPIS: Vodilni francoski dogodek SIdO se bo letos poleg interneta stvari usmeril tudi na področji umetne inteligence in robotike.

V prvi vrsti je sejem namenjen zasebnim in javnim podjetjem, grozdom in raziskovalnim institucijam. Pričakuje se preko 10.000 obiskovalcev, dobrih 450 razstavljavcev in preko 200 govornikov na več kot 80 konferencah. Obravnavane bodo aktualne tematike na vseh temeljnih področjih dogodka, pri čemer bo poudarek tudi na industriji in dobavnih verigah, transportu, energetiki in infrastrukturi, mobilnosti in pametnih mestih, zdravju, tehnologijah v prehrambeni industriji in na potrošniški izkušnji.

Udeleženci se boste lahko seznanili s predstavniki drugih podjetij in institucij na omenjenih področjih sejma na 20-minutnihdvostranskih srečanjih #SIDOmatch19 v organizaciji Auvergne-Rhône-Alpes Entreprises, Enterprise Europe Network in ostalih.

Srečanja se bodo odvijala v dopoldanskem in popoldanskem času na oba dneva dogodka SIdO, kjer se boste lahko predstavili ostalim udeležencem na predhodno dogovorjenih sestankih in navezali stike za prihodnje izzive.

REGISTRACIJA je priporočljiva za brezplačno udeležbo na dogodku SIdO preko spletnega obrazca, saj se brez predhodne registracije obračuna vstopnina v višini 50 evrov na dogodku samem. Za sodelovanje na brezplačnih dvostranskih srečanjih #SIDOmatch19 dodatno sprejemajo prijave preko spletne platforme do 9. aprila 2019.

DODATNE INFORMACIJE o dogodku SIdO lahko pridobite preko uradne strani sejma, o dvostranskih srečanjih pa so na voljo na prijavni platformi.