IME DOGODKA: 12. Mednarodna konferenca o prenosu tehnologij (12. International Technology Transfer Conference, 12. ITTC)

ORGANIZATOR: Center za prenos tehnologij in inovacij na Institutu ”Jožef Stefan” s številnimi partnerji (seznam)

TERMIN: 9.-11. oktober 2019

LOKACIJA: Institut ”Jožef Stefan”, Jamova cesta 39, Ljubljana, Slovenija (podrobnosti v programu)

Program

OPIS: Letošnja že 12. Mednarodna konferenca o prenosu tehnologij (12. ITTC) bo potekala med 9. in 11. oktobrom 2019 v okviru Multikonference Informacijska družba 2019 na Institutu “Jožef Stefan”.

Osrednja tema letošnje 12. ITTC bo, kako zagotoviti učinkovit prenos tehnologij iz javnih raziskovalnih organizacij v gospodarstvo. Še posebej vas vabimo v četrtek, 10. oktobra 2019, na uradno otvoritev 12. ITTC in k sodelovanju v bogatem programu z mednarodnimi strokovnjaki. 

Prav tako bomo organizirali tradicionalno enajsto tekmovanje (pitch) podjetnih raziskovalcev, ki s svojimi inovacijami in poslovnimi modeli kandidirajo na izboru najboljše inovacije s tržnim potencialom, iz JRO v letu 2019. Mednarodna ocenjevalna komisija bo izbrala podjetni raziskovalni tim z največjim tržnim potencialom njihove inovacije, ki bo prejel denarno nagrado.

REGISTRACIJA: za brezplačno udeležbo je na voljo preko prijavne strani. Zaradi zagotovitve prostora vas prosimo za predhodno prijavo.

DODATNE INFORMACIJE: v zvezi z dogodkom ali s pomočjo pri prijavi so na voljo preko elektronskega naslova tehnologije@ijs.si.

Vljudno vas prosimo za posredovanje informacije o konferenci vsem, ki bi jih le-ta utegnila zanimati.

Brezplačna prijava na 12. ITTC