IME DOGODKA: Mladi upi 2020

ORGANIZATOR: Center za prenos tehnologij in inovacij

TERMIN: 13. november 2020, 13:00-16:30

LOKACIJA: svetovni splet (preko aplikacije GoToMeeting)

OPIS: Tradicionalna delavnica bo v jesenskem terminu znova osvetlila ključna področja za podjetne (mlade) raziskovalce, študente, dijake, inovativne posameznike, potencialne podjetnike in odcepljena podjetja v nastajanju, ki želijo svojo idejo popeljati na trg.

Mag. Robert Blatnik bo z uvodnimi besedami orisal podporo raziskovalcem in podjetjem, ki jo nudi Center za prenos tehnologij in inovacij (CTT), nato bo ugledna strokovnjakinja, Alison Campbell iz Knowledge Transfer Ireland, predstavila tematiko prenosa znanja in tehnologij v podjetniško sfero, vključno s primeri dobrih praks.

O zaščiti intelektualne lastnine in razkritju izuma bosta tudi s praktičnim primerom spregovorila  dr. Levin Pal in Tomaž Lutman (CTT), za podjetniško pot pa bo mag. Robert Blatnik posvetil pozornost zagonskim in odcepljenim podjetjem, pripravi poslovnega modela z določanjem ciljnih skupin, tržnih segmentov, finančne plati in učinkoviti predstavitvi ideje pred investitorji (pitch).

Udeležba na teoretično-praktični delavnici je brezplačna, potekala pa bo preko svetovnega spleta in aplikacije GoToMeeting.

REGISTRACIJA: je na voljo preko spletne strani Eventbrite. Z opravljeno prijavo boste pred samim dogodkom prejeli povezavo do delavnice preko aplikacije GoToMeeting.

DODATNE INFORMACIJE: o delavnici in programu so na voljo v letaku. V primeru kakršnihkoli vprašanj smo dosegljivi tudi preko elektronskega naslova tehnologije@ijs.si.