Tina Baznik, mag. prava, MBA, lastnica in direktorica butičnega podjetja, ki deluje pod znamko INNO LEGAL, se ukvarja izključno s strateško intelektualno lastnino kot esencialnih delom rasti v podjetjih, postavlja interne procese inovativnosti, interne pravne sisteme za rast in mednarodne poslovne modele na trgih EU, USA, Kitajska. Sodeluje s korporacijami, start upi, izobražuje podjetja, oddelke (razvojne, marketing, management), postavlja strategije in je svetovalka več upravam. Je tudi EU coach za intelektualno lastnino ter krizni coach za EU v času korone ter pomaga podjetjem iz cele Evrope pri težavah, ki jih je kriza povzročila. Je tudi EBRD coach, mentorica in ekspertka za Tehnološki park, Spirit, inkubatorje in tudi predavateljica na Fakulteti za podjetništvo Gea College.

Tokratna delavnica, ki bo razdeljena na dva dela, bo v prvem delu potekala v angleškem, v drugem delu pa v slovenskem jeziku.

1. Knowledge protection – ment for a wider audience

The purpose of the workshop is to give participants a general insight into the field of protection of knowledge, how very important it is and which business processes it relates to. Intellectual property is like a red thread that is being unwind through the entire organization as it is the fruit of knowledge – and knowledge is carried out by people who are in different positions and may not pay attention to how they can monetize it and above all – protect it.


2. Avtorske pravice (SLO) – namenjena raziskovalcem

Na delavnici se bomo posvetili naslednjim vprašanjem:
– Vprašanje avtorstva in soavtorstva
– Sklepanje pogodb za RR projekte in urejanje pravic IL v njih
– Avtorske pravice iz delovnega razmerja

Tokrat bo delavnica potekala v okviru festivala inovacij http://www.inno.si/festinno/

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.