Dvostranska R2B srečanja na 13. ITTC 8. 10. 2020, svetovni splet

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

Dvostranska R2B srečanja na 13. ITTC 8. 10. 2020, svetovni splet

8. oktobra

IME DOGODKA: 13. ITTC R2B

TERMIN: 8. oktober 2020

LOKACIJA: svetovni splet

OPIS: V okviru 13. Mednarodne konference o prenosu tehnologij (ITTC, International Technology Transfer Conference) bodo potekala vnaprej načrtovana dvostranska srečanja med raziskovalci in podjetji (Research2Business, R2B) iz Slovenije in tujine, s katerimi spodbujamo izmenjavo znanja med akademskimi krogi in industrijo ter s tem prenos raziskovalnih rešitev na trg in v poslovne procese podjetij.

Z izbranimi sogovorniki boste lahko spregovorili o možnih razvojnih rešitvah, izumih in komercialno zanimivih tehnologijah, obenem pa se boste lahko seznanili z najnovejšimi dognanji na vašem področju delovanja.

Udeležba na dogodku je brezplačna. V luči spreminjajočih se razmer, bodo srečanja potekala v virtualni obliki namesto na lokaciji Instituta ”Jožef Stefan”. Ažurne informacije bodo dostopne na uradni spletni strani.

REGISTRACIJA: Na dogodek se lahko do 8. oktobra 2020 prijavite preko prijavne strani.

Vsa podjetja in raziskovalci, ki se bodo na sestanke prijavili do 9. septembra se bodo lahko potegovala za prestižni nagradiSvetovne organizacije za intelektualno lastnino WIPO IP Enterprise Trophy in WIPO Medal for Inventors.

DODATNE INFORMACIJE: Podrobnejše in ažurne informacijo o dogodku, načinu prijave in udeležencih si lahko ogledate na uradni spletni strani, na spletni strani konference oziroma preko elektronskega naslova tehnologije@ijs.si.

Konferenca ITTC predstavlja letni, nacionalni dogodek Konzorcija za prenos tehnologij iz JRO v gospodarstvo (Konzorcij KTT), ki je sofinanciran s strani Republike Slovenije (Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport) in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Podrobnosti

Datum:
8. oktobra
Spletna stran:
http://ittc.ijs.si/

Organizator

Center za prenos tehnologij in inovacij na Institutu “Jožef Stefan”
Spletna stran:
http://tehnologije.ijs.si/

Prizorišče

Institut ”Jožef Stefan”, Jamova cesta 39, Ljubljana, Slovenija
Jamova cesta 39
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.