Workshop on Start-ups and Technology Transfer in Innovation Ecosystems in South-East Europe and Alpine Region (EUSALP AG1)

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Workshop on Start-ups and Technology Transfer in Innovation Ecosystems in South-East Europe and Alpine Region (EUSALP AG1)

15. november, 2018 @ 9:00 - 16. november, 2018 @ 18:00

 

IME DOGODKA: Workshop on Start-ups and Technology Transfer in Innovation Ecosystems in South-East Europe and Alpine Region (EUSALP AG1)

TERMIN: 15. in 16. 11. 2018

LOKACIJA: Tehnološki park Ljubljana

OPIS: European Commission’s Joint Research Centre (DG JRC) v sodelovanju s Tehnološkim parkom Ljubljana, Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport – AG1 EUSALP, Ministrstvom za zunanje zadeve, konzorcijem SI TTO in slovenskimi javnimi raziskovalnimi inštituti, organizira 15. in 16. novembra 2018 delavnico ” Workshop on Start-ups and Technology Transfer in Innovation Ecosystems in South-East Europe and Alpine Region (EUSALP AG1)” v Ljubljani, Slovenija. Delavnica bo usmerjena zlasti na oblikovalce politik in druge zainteresirane strani o inovacijah, kot so univerze, raziskovalne organizacije, uradi za prenos tehnologij, znanstveni in tehnološki parki, gospodarske zbornice, poslovni angeli, upravljalci tveganega kapitala in drugi ustrezni strokovnjaki iz jugovzhodne Evrope in evropskega alpskega prostora.

AGENDA: Agenda je na tej povezavi.

Podrobnosti

Začetek:
15. november, 2018 @ 9:00
Konec:
16. november, 2018 @ 18:00
Spletna stran:
http://www.tp-lj.si/sl/dogodki/konferenca-o-start-up-podjetjih-in-prenosu-tehnologij-v-inovacijskih-ekosistemih-2018-10-08

Prizorišče

Tehnološki park Ljubljana
Tehnološki park 19
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
http://www.tp-lj.si/sl
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.