IME DOGODKA: B2FAIR Business to Fairs Hannover Messe 2019TERMIN: 1. – 5. april 2019

LOKACIJA: Hannover Messe, Global Business & Markets, Hannover, Nemčija

OPIS: Center za prenos tehnologiji in inovacij na Institutu »Jožef Stefan« je so-organizator 15. Mednarodnega partnerskega dogodka B2FAIR »Business to Fairs«, ki bo potekal med 1. in 5. aprilom 2019 na Hanover Messe, enem največjih industrijsko – trgovskih sejmov na svetu. Na dogodku bodo organizirani vnaprej dogovorjeni B2B sestanki med udeleženci dogodka s poudarkom na vodilni vlogi digitalizacije v industriji in sodelovanju s strokovnjaki s tega področja. Dodatno bosta vključeni tudi novi kategoriji: pitchi in virtualni kotiček.

POGOJI SODELOVANJA:
Udeležba na B2B sestankih med udeleženci dogodka: brezplačno za podjetja, ki se prijavijo do 15. februarja 2019. Za ohranitev kakovosti dogodka se bo zaračunala pristopnina v višini 150 EUR, če bo prijavitelj preklical svojo udeležbo.

Po 15. februarju 2019 bodo stroški za sodelovanje naslednji: razstavljavci: 119 EUR / obiskovalci 119 EUR vsak dodatni udeleženec 75 EUR za podjetje.

REGISTRACIJA je možna na tej povezavi.

DODATNE INFORMACIJE so na tej povezavi.

V primeru vprašanj in želje po pomoči pri pripravi dobrega opisa tehnološke ali poslovne ponudbe oz. povpraševanja vaše organizacije nam lahko pišete na tehnologije@ijs.si.