8. in 9. oktobra 2020 je na Institutu »Jožef Stefan« v organizaciji Centra za prenos tehnologij in inovacij, v sodelovanju in ob podpori partnerjev Konzorcija KTT potekala 13. Mednarodna konferenca o prenosu tehnologij (13. ITTC). Glavni cilj konference je vzpodbuditi izmenjavo znanja med znanstveno sfero in gospodarstvom, z namenom okrepitve sodelovanja in prenosa inovacij iz raziskovalnih laboratorijev v gospodarsko izkoriščanje.

Po konferenci, ki predstavlja letni nacionalni dogodek Konzorcija za prenos tehnologij iz JRO v gospodarstvo (Konzorcij KTT), smo prejeli številne pozitivne odzive. Nekaj jih objavljamo v nadaljevanju.

Odzivi udeležencev 13. Mednarodne konference o prenosu tehnologij

“I would like to extend my congratulations on your International Technology Transfer Event. These types of sessions are very useful to share scientific and technological innovations among EU countries.”
– Maria del Mar, Universidad Rey Juan Carlos, Spain

“Najlepša hvala za povabilo in čestitke za uspešno izvedeno konferenco.”
– Katarina, Medicinska fakulteta Univerze v Ljubljani, Slovenija

“It has been my pleasure as always. Let’s hope the next one is not virtual.”
– Jon, Plougmann Vingtoft, Denmark

“It was a pleasure to join the Conference and good to see that although all 4 members (of the committee) came from different backgrounds, we were quite unanimous on remarks and the decision with regards to the 6 teams. Best of luck to all the teams.”
– Mark, Eindhoven University of Technology, The Netherlands

“Hvala za organizacijo srečanj 1na1! Želim samo sporočiti, da sem se uspel dobiti na video klicu z štirimi kontakti in, da je platforma b2match.io delovala zelo dobro.”
– Jože, Kmetijski inštitut Slovenije, Slovenija

“Congratulations on your International Technology Transfer Conference. It was a pleasure to join the event.”
– Tomáš, Transport Research Center, Czech Republic 

“Hvala za možnost! Z veseljem ponovimo v 2021, če bo to le možno. Vedno je vsekakor zelo uspešno.”
– Blaž, Kemijski inštitut, Slovenija