Partnerji Konzorcija za prenos tehnologij iz JRO v gospodarstvo (KTT) smo pripravili publikacijo »Zaščita in trženje tehnologij za raziskovalce in podjetja, Zbornik prispevkov partnerjev Konzorcija za prenos tehnologij iz JRO v gospodarstvo (KTT)«.

Zbornik je namenjen raziskovalcem in podjetjem, ki se srečujejo z zaščito in prenosom tehnologih. Publikacija v pregledni obliki predstavlja ključna področja prenosa in zaščite tehnologij ter odgovarja na vprašanja s katerimi se raziskovalce pogosto obračate na pisarne za prenos tehnologij npr. ali rešitve, ki jih raziskovalci razvijate že obstajajo, na kakšen način je možno zaščititi inovacijo / tehnologijo, kako navezati stike s podjetij in kako lahko raziskovalcem pri tem pomagajo sodelavci pisarn za prenos tehnologij.

Omenjene vsebine so le delček mozaika na poti inovacije od ideje do trga in vsakdanje rabe. Upamo, da vam bo zbornik v pomoč pri vašem delu. V primeru dodatnih vprašanj smo sodelavci pisarn za prenos tehnologij, združeni v Konzorcij KTT, z veseljem na voljo.

Vabljeni k branju.