IME DOGODKA: Mladi upi 2021

ORGANIZATOR: Center za prenos tehnologij in inovacij

TERMIN: 23. april 2021, 13:00-16:30

LOKACIJA: svetovni splet

OPIS: Tradicionalna semestrska delavnica bo osvetlila ključna področja na začetku podjetniške poti novih idej in inovacij.

Direktorica Slovenskega podjetniškega sklada, mag. Maja Tomanič Vidovič, bo predstavila podporne mehanizme in programe, ki so na voljo podjetjem na začetku poslovne poti. O podpori raziskovalcev in kariernemu razvoju preko iniciative Euraxess, bo spregovorila mag. Marja Medved, za ustrezne in pravočasne korake pri zaščiti intelektualne lastnine z razkritjem izuma in pripravo patentne prijave, bosta udeležence s teoretičnimi in praktičnimi primeri seznanila dr. Levin Pal in Tomaž Lutman.

Praktične izkušnje z ustanavljanjem odcepljenega podjetja bo delil doc. dr. Gregor Primc, za teoretični del pa bo poskrbel mag. Robert Blatnik z opredelitvijo odcepljenega in zagonskega podjetja, kako pripraviti osnutek poslovnega modela z opredelitvijo kupcev, tržnih segmentov, finančnih sredstev in vrednosti s pomočjo uveljavljenega pristopa business model canvas.

Delavnica je namenjena podjetnim (mladim) raziskovalcem, študentom in dijakom, inovativnim posameznikom in potencialnim podjetnikom, podjetnim raziskovalcem z javnih raziskovalnih organizacij in timom odcepljenih podjetij v nastajanju.

Udeležba na delavnici je brezplačna.

REGISTRACIJA: na delavnico Mladi upi 2021 poteka preko Eventbrite platforme, kjer so dostopne tudi ostale informacije glede dogodka. Povezavo na dogodek bodo prijavljeni prejeli nekaj dni pred dogodkom.

DODATNE INFORMACIJE: lahko pridobite tudi preko elektronskega naslova tehnologije@ijs.si.

Lepo vabljeni!