Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

2. Prednovoletni raziskovalni sejem Univerze v Mariboru

15. decembra, 2017 @ 9:30 - 13:00

Univerza v Mariboru in Poslovno proizvodna cona Tezno po odlično obiskanem lanskoletnem dogodku organizirata drugi, zdaj že tradicionalni, »Prednovoletni raziskovalni sejem«, ki bo 15. decembra 2017 v prostorih podjetja Menerga d.o.o. v coni Tezno, s pričetkom ob 9.30 uri.

Namen sejma je omogočiti priložnost za medsebojno neformalno druženje raziskovalcev in gospodarstvenikov v želji po utrjevanju obstoječih in ustvarjanju novih raziskovalno-razvojnih in poslovnih povezav. Na dogodek bodo vabljeni tudi visoki predstavniki gospodarstva in družbenega življenja, ki bodo s svojimi izkušnjami popestrili dogajanje na dogodku.

Ob sejmu, ki bo služil kot prikaz rezultatov sodelovanja raziskovalcev Univerze v Mariboru z gospodarstvom, nas bodo ob 10.00 uri nagovorili rektor UM, prof. dr. Igor Tičar, in gosti, po pozdravnih govorih pa bo ob 10.30 uri organizirana okrogla miza na temo sodelovanja univerze z gospodarstvom, na kateri bo predstavljenih tudi nekaj letošnjih odmevnejših primerov dobre prakse prenosa znanja in tehnologij iz akademskega v poslovno okolje. Sejem se bo zaključil ob 13.00 uri.

Lepo vabljeni.

Details

Date:
15. decembra, 2017
Time:
9:30 - 13:00
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.